3 d’abril del 2008

BUENOS AIRES LA PROVINCIA.

Per fi avui m'han donat els papers de la furgo i dema surto cap el Sud!!. Aquesta setmana he estat voltant per la provincia de Buenos Aires, que es quasi la meitat que Espanya, i armant el llit de la furgo(1,40x1,90!!). Aqui el verb armar es molt frequent, tant t'arman una presentacio d'un plat culinari com una manifestacio. Aquest Argentins son de armas tomar. Porten 20 dies amb el paro agropecuario tallant les rutas sense deixar pasar els camions i BA quasi ha arribat ha estar sense els productes basics. Els telenoticies son espectaculars. No hi ha dia que no surtin vols d'hosties, pero nada de mariconadas , aqui se dan hostias de las grandes!!. Gent rodolant per grades de formigo dels estadis, ara que a uno lo han baleado, ara un secuestro express a un que no te ni un peso, que si el violador aranya que trepa por las faxadas,..., pero en cap moment he sentit sensacio inseguretat tot i que les primeres setmanes portava quasi un kilo a la maleta.

Delta del Tigre: A uns 35 Km del frenetic ajetreo de la Capital es troba aquest remanso de paz. Es un entremat de rius i riachuelos amb casetes y complexes de cabañas amb moll per a embarcacions particular. Aqui es respirá pau, massa potser. Hi ha dos postures, els ecologistes que van amb cayac i la resta que tenen unes lanxes de tres pares de cojones. Si visques aqui no em quedaria mes remei que trair a l'ecologia, es un luxe anar a tota hostia per aquest canals. De tant en tant et trobes detalls com la bruixa estampada al poste!!. Aqui un keo amb un jardincillo de 100x20 m val entre 30 i 40 mil dolars.


















Villa Gesell i la Mar de las Pampas: Un il.luminat de principis de segle va plantar un bosc inmens al costat del mar. Ara es un urbanitzacio dins d'un bosc, amb carrers sense asfaltar, i amb cabanyes i complexes de cabanyes a 25 m del mar.































San Antonio de Areco: Un poblet de la Pampa on la penya va a caball.
















.

SALUT !!















Com va tot plegat, encara esteu al Born?, han aparegut nous fixatges que anim el cotarro?. Estaria be vuere els videos i fotos dels CURE. Al meu "mini yo", que esper-ho que aquestes alzades ja sigui el seu "super ell", lligueu-lo de prop que el veig massa suelto i qualsevol dia m'arma una fogata al menjador!!. En breu escric mails mes personalitzats!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues no estas nada mal....entre mines portenyes y bruixes estampades...aprovem el tema de compra de keo a la urbanització de carrers sense asfaltar (ER La Pampa molaria com a delegació) Esperem que ja estiguis de camí cap a terres patagòniques. Avui gairebe tot l'equi està al futurcivil, una mena d'acte on inentarem repinyar joves estudiants(mmmmmm). Bueno un besazo de tus niñas (Noemí i Nuria)

Anònim ha dit...

estas molt moreno y molt guapetón, ja es veu que estas de vacances.per si no estem a temps moltes felicitats en el teu aniversari. molts petons de tota la Rafolada.