11 d’abril del 2008

360º. LA RUTA 3













Quanta rao tenia l'amic d'en Guillem. Per veure la Patagonia fa falta veure en 360º, esferics a poder ser. A la Patagonia Atlantica estas al mig del no res, km i km de llanura esteparia, sona simpathy for de devil a tot ostia a la furgo. Usuahia esta donde cristo perdio la zapatilla i donde gira el viento. Les distancies aqui son enormes. Buenos Aires-Usuhaia 3100 km. Por el camino jo me entretengo. Pero la ruta s'ha fet molt pesada, el paisatge es sempre igual, excetpe el cel que canvia constantment i es brutal. Aqui hi ha multissimes mes estrelles i molt mes grans, pero de la lluna ni rastre.... One control to Major Tom... Major Tom to one control, Planet tearn is blue and there's nothing i can do.... estic conenzant a pedre la flapa . Amb hores i hores en solitari a la carretera es inavitable pensar en tu mateix, on estas, que vols... Aqui t'endureixes rapid.

No obstant hi ha parades inolvidales com una farra divertida fins les 8 del mati a Tandil, Peninsula Valdes, la rivera del Rio Negro a Carmen de Patagones....

RIO NEGRO

















PENINSULA VALDES: .

Terra i mar habitats per a tot tipus de besties, inclos algun huma, llastima que no era epoca ni de orques ni de balenes!!






2 comentaris:

einbildung ha dit...

t'
abraç

Unknown ha dit...

Ummmmmm!!!
Ets tot un artista, quines fotos, quina prosa. T'anyorem...
Ara estem conectats mirant per on pares. Potser ja no estas a la Patagonia. Estem escoltant en senyor Bowie. Intento penjar una fotillo mia pa que no te olvides de mi jeto.
Un peto molt gran. Aquí s'apropta l'estiu i les ganes de currar disminueixen. Avui a vingut l'Alex...vaya tio. No se com s'afegeix foto....ja investigaré.MUA