15 de febrer del 2009

BRASIL. LA DESPEDIDA

Tenia 2 opcions: anul.lar el Billet Rio-Buenos Aires-BCN i comprar un Fortaleza-Lisboa-BCN o comprar un billet de Fortaleza cap a Rio i aprofitar el billet que ja tenia passant la ultima setmana a la meva ciutat adoptiva. La primera opcio era molt mes rapida i barata pero no vaig resistir la tentacio de desapedir-me de Rio. Com sempre Rio no defrauda.

Faltava un setmana per a carnaval i era un no parar d'assaigs. A Rio hi ha dos carnavals paral.lels: el que es celebra al sambodromo, un especie de estadi (una avinguda amb grades als costats) per on desfilen les escoles de samba i el popular pels carrers de la ciutat amb blocos.

El video es d'un assaig de l'Escola de Samba Veija Flor, guanyadora de l'any passat.


El cop de cul de la negreta aquesta al final del vido amb serveix com a punt i final grafic d'aquest garbeo per les ameriques.

2 comentaris:

Josep M. Ferrer ha dit...

Collons, déu n'hi do aquest moviment de malucs del video. Una experiència molt guapa això de viatjar en furgona per Amèrica!!! El teu blog és força interessant. Fins una altra!!!

Nova Casa Editorial ha dit...

Hola!

Perdona que t’ho escrigui aquí, però no he trobat cap email al teu blog.

Cerquem la col•laboració de bloguers, escriptors i viatgers de tota mena que vulguin participar amb una o més experiències de viatge per fer-ne un llibre en català i el teu blog m’ha agradat molt.

Trobaràs les bases de participació al nostre web:

http://www.novacasaeditorial.com/ca/aquest-estiu-a-mes-de-passar-tho-be-escriu/

I si tens facebook t'agraeixo que comparteixis el post per si a algú li pot interessar: https://www.facebook.com/NovaCasaEditorial/posts/840816042635827

Gràcies.

Si tens dubtes estem a la teva disposició a l’email novacasaeditorial@gmail.com

Una abraçada.